brombær marmelade

No votes yet.
Please wait...

Så har vi lavet brombærmarmelade og det smagte pragtfuldt.
Vi synes, at de færdigkøbte marmelader smager virkelig sødt. Når vi laver hjemmelavet marmelade, syltetøj eller kompot  tilsætter vi ikke ret meget sukker, pga vi kan ikke tåle det:).
Hvis du selv laver din marmelade, så undgår du alle tilsætningstofferne, og du bestemmer hvor meget sødme, du vil have i.

Forberedelsestid: 1 min Madlavningstid: 20 min Serveringer: et glas

Ingredienser

500 g frosne eller friske brombær

2 tsk vaniljesukker

80 g sukker


Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og og lad det stå på medium varme i cirka 20 minutter.
Når bærrerne er kogt ud, så er marmeladen klar til at hældes på rene glas.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *