Hvis du kan lide brunkager, skal du helt sikkert prøve denne opskrift. Kagerne har fået et tvist af nødder
Forberedelses tid:
1 time og 10 minutter
Madlavnings tid:
8 min Serveringer:
35 stk
Ingredienser:
200 g sukker
200 g smør
1 dl lys sirup
350 g hvedemel
1 tsk stødt kanel
1 tsk allehånde
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt ingefær
1 tsk natron
50 g nødder fx mandler
Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og sirup i en skål.
Bland mel og krydderierne sammen i en anden skål.
Kom krydderblandingen i smørmassen og ælt dejen til du har en fast dej.
Tilsæt mere mel hvis det er nødvendigt.
Hak nødderne og kom dem i dejen.
Form dejen til en tyk rulle og pak den i et stykke bagepapir.
Læg dejen i fryseren i 1 timer så er den nem at skærer.
Skær dejen i tynde skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk der skal være afstand mellem kagerne.
Bag kagerne ved 200 grader i cirka 5-6 minutter og lad dem køle af.
relaterede artikler:

