brunkager med nødder

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Hvis du kan lide brunkager, skal du helt sikkert prøve denne opskrift. Kagerne har fået et tvist af nødder

Forberedelses tid:
1 time og 10  minutter
Madlavnings tid:
8 min Serveringer:
35 stk

Ingredienser:

200 g sukker

200 g smør

1 dl lys sirup

350 g hvedemel

1 tsk stødt kanel

1 tsk allehånde

1 tsk stødt nellike

1 tsk stødt ingefær

1 tsk natron

50 g nødder fx mandler

Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og sirup i en skål.

Bland mel og krydderierne sammen i en anden skål.

Kom krydderblandingen i smørmassen og ælt dejen til du har en fast dej.

Tilsæt mere mel hvis det er nødvendigt.

Hak nødderne og kom dem i dejen.

Form dejen til en tyk rulle og pak den i et stykke bagepapir.

Læg dejen i fryseren i 1 timer så er den nem at skærer.

Skær dejen i tynde skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk der skal være afstand mellem kagerne.

Bag kagerne ved 200 grader i cirka 5-6 minutter og lad dem køle af.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *