Denne bulgursalat er en favorit her på Østerbro. Vi spiser den både som tilbehør til aftensmaden eller til frokosten dagen efter.
Salaten kan serveres til alt slags mad. Prøv at servere salaten til frikadeller
Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 5 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser
300 g grov bulgur, kokt
5 dl grønsagsbouillon
100 g tørret abrikoser, skåret i tynde strimler
30 g pinjekerner
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 håndfuld mynte, finthakket
2 sPsk hakket rødløg
Dressing:
1 spsk olivenolie
skal og saft fra en øko citron
1 fed presset hvidløg
1 tsk revet ingefær
1 tsk honning
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom bulgur i en gryde sammen med vand.
Lad bulguren koge under låg i 5 minutter og derefter trække i 10 minutter.
Dressing:
Rær dressingen sammen og smag til.
Salat:
Vend bulgur og dressing sammen og rør de resterende ingredienser i.
Rist pinjekernerne på en tør varm pande og drys dem over salaten.
relaterede artikler:

