bulgursalat med abrikoser og pinjekerner

No votes yet.
Please wait...


Denne bulgursalat er en favorit her på Østerbro. Vi spiser den både som tilbehør til aftensmaden eller til frokosten dagen efter.

Salaten kan serveres til alt slags mad. Prøv at servere salaten til frikadeller

Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 5 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser

300 g grov bulgur, kokt
5 dl grønsagsbouillon
100 g tørret abrikoser, skåret i tynde strimler
30 g pinjekerner
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket

1 håndfuld mynte, finthakket
2 sPsk hakket rødløg
Dressing:
1 spsk olivenolie
skal og saft fra en øko citron
1 fed presset hvidløg
1 tsk revet ingefær
1 tsk honning
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom bulgur i en gryde sammen med vand.
Lad bulguren koge under låg  i 5 minutter og derefter trække i 10 minutter.

Dressing:
Rær dressingen sammen og smag til.

Salat:
Vend bulgur og dressing sammen og rør de resterende ingredienser i.
Rist pinjekernerne på en tør varm pande og drys dem over salaten.





Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *