Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

Butterchicken

Har du besøgt utallige mange indiske restauranter, og du har altid tænkt over hvad opskriften er på butterchicken? Her har du vores version af den klassiske ret fra det indiske køkken.

Lav den selv og prøv at samligne den med dem du køber.

Som bonusinfo kan retten fryses ned.

Forberedelsestid: 4 timer og
15 min
Madlavningstid: 40 min Serveringer: 4 personer

 



Ingredienser

600 g kyllingebryst
3 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
2 dl yoghurt naturel
2 spsk citronsaft
1 tsk gurkemeje
1 spsk garam masala
2 tsk koriander stødt
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 løg
25 g smør til stegning
1 dåse hakkede tomater
2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Skær kyllingbrysterne i grove tern.
Pil og viv hvidløg.
skræl ingefær og riv det fint.
Bland hvidløg, ingefær, yoghurt, citronsaft, gurkemeje, garam masala, stødt koriander, salt og peber i en skål.
Vend kyllingekødet i marinaden og lad det marinere i mindst 1 time på køl og gerne natten over.
Pil og hak løget fint.
Smelt smør i en gryde og svits løget.
Fisk kyllingestykkerne op fra marinaden og kom dem i gryden med løg. Kødet skal brunes.
Tilsæt marinaden fra skålen sammen med hakkede tomater og fløde.
Lad retten simre i 15 minutter.
Servere Butterchicken sammen med naanbrød friske koriander og raita dip



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *