Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

Chili Con Carne – den bedste opskrift på chili con carne

Her får du opskriften på verdens bedste chili con carne. Vi har eksperimenteret en del og nu smager retten vidunderligt.
Prøv den og smid en kommentar om hvad du synes om simreretten.
Som bonusinfo kan retten fryses ned.

 

Forberedelsestid: 10 min Madlavningstid: 40 min Serveringer: 4 personer

Ingredienser

 

500 g hakket oksekød

2 løg
2-3 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater

1 dåse kidneybønner

50 g mørk chokolade

1 tsk spidskommen

2 laurbærblade

1 bouillonterning

2 dl vand

1 spsk chilipulver

evt. 2 kanelstænger
olie til stegning

salt og peber

Fremgangsmåde

 

Svits løg og dernæst brun kødet. 
Kom hvidløg, hakkede tomater, laurbærblade, bouillon, bønner og krydderier i gryden.
Lad retten simre i ½ time.
Kom til sidst chokoladen og rør rundt til chokoladen er smeltet.

Tip: ris, hakket chili, guacamole, crem fraiche og nachos kan du servere som tilbehør til retten.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *