De bedste cookies vi har smagt. De er sprøde udenpå og bløde indeni. Og så har vi tilsat lidt citronskal og det gør dem ikke dårligere.
Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 1 time
Serveringer: 30 stk
Ingredienser:
175 g smør
250 g sukker
2 æg
400 g hvedemel
75 g kokosmel
150 g mørk chokolade
1 tsk vaniljesukker
½ tsk salt
skal fra 1 citron
Fremgangsmåde
Pisk smør med æg og sukker.
Rør alle de andre ingredienser i og lav 2 lange pølser på bagepapir.
Rul bagepapiret om pølserne og kom dem i fryseren i cirka 45 minutter.
Tag pølserne op af fryseren og pak dem ud.
Nu kan de let skæres.
Læg dem på en bageplade med god afstand imellem da de hæver i ovnen.
Vi brugte 3 bageplader.
Bag i cirka 12 minutter ved 180 grader varmluft.
tip: Tag evt. kun den ene pølse ud af fryseren og gem den anden til f.x når du får uventet gæster.
relaterede artikler:

