Categories
TILBEHØR

Dampet spidskål – klar på 5 minutter

Dampet spidskål - klar på 5 minutter

Dampet spidskål er simpelthen så lækkert og er det perfekte tilbehør til bøffer og andre retter med kød.
Forb. tid2 min
Tilb. tid3 min
Samlet tid6 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 l vand
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Skær den nederste del af bunden af spidskålen af med en skarp kniv og fjern evt de yderste blade af, hvis de er grimme.
  • Skyl spidskålen og skær den i halve.
  • Del spidskålen i mindre både.
  • Tilsæt Vand, smør og salt i en gryde og kog det op.
  • Læg forsigtigt spidskålen i vandet, læg låget på og skru ned for varmen.
  • Lad spidskålen småsimre i 5 minutter.
  • Tag spidskålen op af vandet
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *