Dampet spidskål - klar på 5 minutter
Dampet spidskål er simpelthen så lækkert og er det perfekte tilbehør til bøffer og andre retter med kød.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 spidskål
- 1 l vand
- 1 spsk smør
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Skær den nederste del af bunden af spidskålen af med en skarp kniv og fjern evt de yderste blade af, hvis de er grimme.
- Skyl spidskålen og skær den i halve.
- Del spidskålen i mindre både.
- Tilsæt Vand, smør og salt i en gryde og kog det op.
- Læg forsigtigt spidskålen i vandet, læg låget på og skru ned for varmen.
- Lad spidskålen småsimre i 5 minutter.
- Tag spidskålen op af vandet
relaterede artikler:
Sommersalat med vandmelon og bær
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
Græsk kartoffelsalat - lækker græsksalat med kartofler
Hjemmelavet burgerdressing på 2 minutter
Sprøde pommes frites i ovn - nem opskrift på pommesfritter uden friture
Bagt blomkål i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Sådan damper du dine gulerødder
Simpel opskrift på hjemmelavet remoulade

