Man bliver faktisk utrolig overrasket over, hvor godt hjemmelavede bountykugler smager.
De sunde bountykugler smager ekstra godt og syndigt, hvis de rulles i mørk chokolade. Det er ihvertfald vores favorit herhjemme.
Inden chokoladen smelter så kan man rulle kokoskuglerne i kokosflager, hakkede nødder eller noget helt tredje.
Forberedelses tid: 2 min
Madlavnings tid: 2 min
Serveringer: 15 stk
Ingredienser:
½ dl kokosmælk
100 g kokosmel
1 spsk honning
100 g mørk chokolade
evt. kokosflager og hakkede nødder
Fremgangsmåde
Bland kokosmælk med kokosmel og honning til den rette konsistens.
Tilføj evt lidt ekstra kokosmælk eller kokosmel hvis massen ikke hænger sammen.
Tril dem til små mundrette kugler og vend dem i smeltet chokolade.
Pynt med kokosflager og lad chokoladen størkne inden servering
Opbevares i køleskabet.
relaterede artikler:

