Gullaschsuppe – Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

No votes yet.
Please wait...

Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

Gullaschsuppe er en dejlig krydret suppe, der varmer godt på en kold vinterdag. Brug evt oksekød i tern, men andre udskæringer kan selvfølgelig også bruges. Sammen med grøntsager og krydderier får du en meget smagfuld vintersuppe. Velbekommen.
Forb. tid15 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid1 t 20 min
Keyword: oksekød

Ingredienser

  • 500 g okseinderlår i tern
  • 2 løg, grofthakkede
  • olivenolie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 4 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 terning oksebouillon
  • 3 kartofler i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 håndfuld friskhakket persille

Sådan gør du

  • Varm lidt olie op.
  • Svits oksekødet og løg.
  • Tilsæt så peberfrugterne.
  • Kom paprika, hvidløg og spidskommen i gryden, og lad det svitse med i et par minutter.
  • Tilsæt vand, de hakkede tomater og bouillon i gryden, og rør godt rundt.
  • Krydr suppen med salt og friskkværnet peber. Ikke så meget, da du skal smage suppe til senere.
  • Lad suppen småsimre under låg i 45 minutter.
  • Kom kartoflerne og gulerødderne i suppen og lad suppen simre videre i 20 minutter.
  • Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend persillen i.

Noter

Servere gullaschsuppen med et godt brød til.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften