Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Gullaschsuppe er en dejlig krydret suppe, der varmer godt på en kold vinterdag. Brug evt oksekød i tern, men andre udskæringer kan selvfølgelig også bruges.
Sammen med grøntsager og krydderier får du en meget smagfuld vintersuppe.
Velbekommen.
Ingredienser
- 500 g okseinderlår i tern
- 2 løg, grofthakkede
- olivenolie til stegning
- 2 peberfrugter
- 4 tsk paprika
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- ½ tsk spidskommen
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 l vand
- 1 terning oksebouillon
- 3 kartofler i små tern
- 2 gulerødder i små tern
- 1 håndfuld friskhakket persille
Sådan gør du
- Varm lidt olie op.
- Svits oksekødet og løg.
- Tilsæt så peberfrugterne.
- Kom paprika, hvidløg og spidskommen i gryden, og lad det svitse med i et par minutter.
- Tilsæt vand, de hakkede tomater og bouillon i gryden, og rør godt rundt.
- Krydr suppen med salt og friskkværnet peber. Ikke så meget, da du skal smage suppe til senere.
- Lad suppen småsimre under låg i 45 minutter.
- Kom kartoflerne og gulerødderne i suppen og lad suppen simre videre i 20 minutter.
- Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
- Vend persillen i.
Noter
Servere gullaschsuppen med et godt brød til.
relaterede artikler:
Undgå denne fejl når du fryser hakket kød
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Pastaret med oksekød, grøntsager og en tomat/flødesovs

