Categories
DRIKKE

Få opskriften på den populære iskaffe – dalgona kaffe

Få opskriften på den populærere iskaffe dalgona. En cremet og luftig iskaffe.

Få opskriften på den populære iskaffe - dalgona kaffe

Måske har du stødt på drikken Dalgona? Det er en ny slags iskaffe som kommer fra sydkorea, og opskriften kan du finde overalt på de sociale medier i løbet af de sidste par uger. Vi har stødt på opskriften så mange gange at vi til sidst blev nødt til at smage den. Vi har lavet drikken en del gange, den er nem at lave, den er lækker og er vanedannende. Som sagt er det nemt at lave dalgona og du skal ikke bruge en blender til formålet. Kom 2 spsk pulverkaffe og 2 spsk sukker i en skål og hæld kogende vand over. Nu skal du piske med en håndmikser i et par minutter, indtil du har en tyk og cremet æggesnaps. Fordel kaffecremen på toppen af et glas med mælk og isterninger, som du serverer med ske eller sugerør. Og nu har du den skønneste dalgona.
Forb. tid2 min
Tilb. tid2 min
Samlet tid5 min
Antal: 2 glas

Ingredienser

  • 4 spsk instant kaffepulver
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk kogende vand
  • 4 dl mælk
  • isterninger

Sådan gør du

  • Kom kaffe og sukker i en skål og hæld det kogende vand over.
  • Pisk massen med en håndmikser, til du har en tyk og cremet æggesnaps. Det tager 2 minutter.
  • Kom mælk og isterninger i 2 glas, top med kaffecreme og servere med ske eller sugerør.

Noter

Følg gerne  med på vores facebook-side her
Læs også:
3 opskrifter med iskaffe
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *