Et sundt og nærende måltid.
Forberedelses tid: 6 min |
Madlavnings tid: 50 min |
Serveringer: 4 personer |
Ingredienser
2 blomkålshoveder
|
Fremgangsmåde
Læg blomkålen i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter, fjern evt. blade og det nederste af stokken. Del blomkålshovederne i buketter, Skyl blomkålshovederne og kog dem i letsaltet vand i 5-10 min. De må ikke være gennemkogte. Tag dem op og lad dem dryppe af. Bland rasp fløde eller mælk og vand og lad det stå lidt. Rør det hakket oksekød med raspblandingen, revet løg, æg og krydderier. Læg buketterne i et smurt ovnfast fad og fordel farsen over blomkålsbuketterne, pensl farsen med lidt smeltet smør. Stil fadet i ovnen ved 200 grader (varm ovn) i cirka 35 minutter. |
relaterede artikler:

