Categories
FORRETTER supper

Gazpacho opskrift på denlækre kolde grøntsagssuppe



Nu hvor det snart er sommer, så må vi dele en rigtig lækker sommerret nemlig Gazpacho.
Den dejlig kolde spanske tomatsuppe, gazpacho smager dejligt både som en let forret om sommeren eller som en let frokost eller aftensmad.
Spis evt. et stykke brød til.

Forberedelses tid: 1 min
Madlavnings tid: 15 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:

1 rød peberfrugt

3 stilke bladselleri
700 g tomater
2 små ffed hvidløg
salt og friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
saft fra ½ citron
topping:

forårsløg
agurk
olivenolie
evt. avocado
Evt. lidt smuldrede mozzarella


Fremgangsmåde
Skær peberfrugt, tomat og selleri i grove tern.
Kom dem i blenderen sammen med hvidløg, olie og krydderier og blend til suppen er glat.
Fordel suppen i portionsglas og stil på køl til den skal serveres.
Skær agurken i fine tern og forårsløg i tynde skiver og fordel ovenpå suppen. Slut af med friskkværnet peber og et godt skvæt olivenolie.


Tip: Gazpacho serveres kold, men hvis du vil, kan du også opvarme den, og så har du bare en varm tomatsuppe i stedet.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *