Categories
HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

græsk farsbrød med feta og oliven

Græsk farsbrød er en fantastisk spise Især hvis du servere en lækker tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum, græske kartofler og tzatziki til. Her har du opskriften på tomatsalaten:  tomatsalat med mozzarella og basilikum
og tzatziki her :  tzatziki – lækker dip

 

Velbekomme

Forberedelsestid: 5 min Madlavningstid: 40 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser

 

500 g hakket oksekød

2 små rødløg

2 fed hvidløg

2 æg

2 spsk græsk yoghurt

1 dl havregryn

1 dl mælk

2 tsk salt

2 tsk timian (frisk eller tørret)

50 g oliven uden sten

100 g fetaost

olivenolie til smørelse


Fremgangsmåde

 

Hak løg og hvidløg fint.
Bland det med kød, æg, græsk yoghurt, havregryn, mælk, salt og timian.
Halvere oliven og vend dem med fetaost i farsen.
Smør et ovnfast fad med olie og form farsen til et brød.
Bag farsbrødet i ovnen ved 180 grader (varmluft) i cirka 45 minutter.
Hvis der er lidt væde fra kødet skal det hældes fra.

 


Tip: servere dit farsbrød sammen med tomatsalat, græske kartofler og tzatziki.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *