Lækre luftige græskarboller perfekt til morgenbordet eller til eftermiddagshyggen.
Hokkaidosæsonen er snart slut men du kan sagtens nå at bage disse boller.
Prøv også vores opskrift på koldhævet boller
Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 12 stk
Ingredienser
4 dl vand
50 g gær
250 g Hokkaido hakket eller groftrevet
25 g græskarkerner
1 spsk honning eller sukker
1 tsk salt
75 g havregryn
100 g fuldkornshvedemel
cirka 350 g hvedelel
et sammenpisket æg
græskarkerner til drys
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt Hokkaido, græskarkerner, salt, honning og havregryn.
Rør det hele godt sammen og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt til dejen kan æltes.
Lad dejen hæve i 20 minutter under et viskestykke.
Form 12 boller og lad dejen efterhæve i 15 minutter.
Pensl bollerne med æg og drys med græskarkerner.
Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter.

