græskarmarmelade smagt til med ingefær og citron

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


virkelig god marmelade der både er sød, syrlig og så er der tilsat lidt <ingefær for at tilføje varme til marmeladen.
Som bonusinfo: marmeladen er næsten sukkerfri

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 60 min
Serveringer et glas

Ingredienser

1 hokkaidogræskar uden skræl
2 dl vand
2 spsk citronsaft
½ tsk stødt ingefær
50 g sukker


Fremgangsmåde

Fjern kernerne fra græskaret.
Kom græskartern i en gryde med 2 dl vand.
Kog i 30 minutter.
Rør tit i gryden så det ikke brænder på.
Blend marmeladen med en staveblender.
Hæld marmeladen på rene glas.

Servere marmeladen evt. til disse sprøde vafl


Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *