Categories
Diverse HØJTIDER

græskarmarmelade smagt til med ingefær og citron


virkelig god marmelade der både er sød, syrlig og så er der tilsat lidt <ingefær for at tilføje varme til marmeladen.
Som bonusinfo: marmeladen er næsten sukkerfri

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 60 min
Serveringer et glas

Ingredienser

1 hokkaidogræskar uden skræl
2 dl vand
2 spsk citronsaft
½ tsk stødt ingefær
50 g sukker


Fremgangsmåde

Fjern kernerne fra græskaret.
Kom græskartern i en gryde med 2 dl vand.
Kog i 30 minutter.
Rør tit i gryden så det ikke brænder på.
Blend marmeladen med en staveblender.
Hæld marmeladen på rene glas.

Servere marmeladen evt. til disse sprøde vafl


Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *