Græske kødspyd – med feta og soltørrede tomater

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.



Vi har brugt hakket oksekød, men du kan sagtens bruge lammekød, svinekød, kylling eller kalkun.

Lav en stor portion og frys det ned og tag det op når sulten melder sig igen.
Kom evt. små tomater mellem hver kødstykke.



Forberedelsestid: 5 min

Madlavningstid: 15 min

Serveringer: 4 personer
Ingredienser:


500 g hakket oksekød
1 æg

1 spsk finthakket soltørret tomater
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk finthakkede feta

3 kviste timianblade
salt og peber

Fremgangsmåde


Kom kød, æg, hvidløg, rødløg, feta, soltørrede tomater, timian, salt og peber i en skål og rør det godt sammen med en grydeske.
Form farsen til kugler og steg dem på en pande eller i ovnen.

Servere Denne tomatsalat

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *