Categories
Diverse

Grød med bær

Grød med bær

Grød er blevet meget moderne i disse tider. Du kan finde grød på de fleste cafeer, og det er så populært på facebook og instagram. Vi spiser ofte grød til morgenmad, fordi det er sundt og nemt og det ligger en god bund, så man holder sig mæt i lang tid. Havregrøden er lavet på normalvis, men for at tilsætte lidt ekstra smag tilsatte vi en pose valgfri bær til grøden. Det er toppingen vi bedst kan lide. Kom evt bananskiver, æble, kiwi, hindbær, jordbær, kokosflager mandler og peanutsbutter.
Forb. tid3 min
Tilb. tid7 min
Samlet tid12 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 5 dl vand
  • 225 g frosne bær fx blåbær
  • 125 g havregryn
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 knsp salt

Sådan gør du

  • Kom vand og bær op i en gryde.
  • Blend bærrerne med en staveblender.
  • Tilsæt havregryn, vaniljepulver og salt i gryden, rør rundt og bring det kog under låg.
  • Lad grøden småkoge i 5-7 minutter til den tykner.
  • Anret grøden i 4 tallerkner og pynt med frisk og tørreet frugt, bær, kokosflager, mandler eller nødder, honning, sirup eller lidt peanutsbutter.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *