Grød med bær
Grød er blevet meget moderne i disse tider. Du kan finde grød på de fleste cafeer, og det er så populært på facebook og instagram.
Vi spiser ofte grød til morgenmad, fordi det er sundt og nemt og det ligger en god bund, så man holder sig mæt i lang tid.
Havregrøden er lavet på normalvis, men for at tilsætte lidt ekstra smag tilsatte vi en pose valgfri bær til grøden.
Det er toppingen vi bedst kan lide. Kom evt bananskiver, æble, kiwi, hindbær, jordbær, kokosflager mandler og peanutsbutter.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 5 dl vand
- 225 g frosne bær fx blåbær
- 125 g havregryn
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 knsp salt
Sådan gør du
- Kom vand og bær op i en gryde.
- Blend bærrerne med en staveblender.
- Tilsæt havregryn, vaniljepulver og salt i gryden, rør rundt og bring det kog under låg.
- Lad grøden småkoge i 5-7 minutter til den tykner.
- Anret grøden i 4 tallerkner og pynt med frisk og tørreet frugt, bær, kokosflager, mandler eller nødder, honning, sirup eller lidt peanutsbutter.
relaterede artikler:
madplan uge 37
Madplan uge 33
Sprødstegt bacon på et miinut - bacon i mikroovnen
Smoothie med avocado, kiwi og æble
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Tortillas med laks og spinat
Verdens bedste madbrød der ikke skal æltes
Nem laksemousse - en lækker forret
Køfte - krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet

