Det var første gang vi smagte grønkålssuppe, og det er ikke sidste gang vi laver denne lækre suppe.
Synes du, at kulden er ikke til at holde ud? så er denne suppe den perfekte kur.
Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
mindst 1 tim Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
4-5 blade grønkål cirka 300 g
2 løg
smør til stegning
2 grøntsagsbouillon terninger plus 1 l vand
200 g revne kartofler
1 tsk timian eller oregano
2 spsk tomatpuré
salt og peber
Fremgangsmåde
Hak grønkålen fint.
Skær løgene i tern.
Svits grøntsagerne i en gryde.
Tilsæt bouillon.
Kom de revne kartofler og kom dem i gryden sammen med krydderierne og tomatpuré.
Lad suppen småkoge mindst i 1 time.
Smag til med salt og peber.
tip: spis et groft brød til.
relaterede artikler:

