Elsker du thaimad, så er denne opskrift lige dig.
Forberedelses tid: 30 min |
Madlavnings tid: 40 min |
Serveringer: 4 personer |
Ingredienser
|
Fremgangsmåde
Skær kødet i tynde strimler, og krydre kødet med salt og peber. Start med at hælde lidt olie i en gryde. Dernæst tilsætter du karrypastaen. Efter et minut skal kødet puttes i gryden. Kødet skal bare brunes. Tilsæt chili, karry, paprika salt og peber. Tag kødet op fra gryden. Brug evt. en suppeske til det. Tilsæt lidt mere olie og svits ingefær og hvidløg. Tilsæt derefter alle grøntsagerne. De skal have cirka 5 minutter ved høj varme. Kom kødet tilbage i gryden. Når kødet og grøntsagerne er næsten møre så tilsættes kokosmælken. Lad retten koge i et par minutter ved høj varme og lad det så simre i cirka 30 minutter. |
relaterede artikler:

