Guacamole er vores favoritdip og dippen er oftest en del af vores måltid. Enten som dip til grønsager, i sandwich, hjemmelavede burgere eller som tilbehør til mexicanske retter. Og selvfølgelig til nachos.
Her har du den bedste opskrift på guacamole.
Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 2 min
serveringer: 2 personer
Ingredienser
2 avocadoer
½ rødløg, finthakket
1 fed hvidløg
1/2 citronsaft
½ tsk spidskommen
evt. 1 tsk koriander stødt
1 tsk friskhakket chili
salt og peber
1 spsk cremefraiche
Fremgangsmåde
Mos avocadoerne og kom alle ingredienserne op i en skål.
Blend med en stavblender til du har den ønskede konsistens. Du kan også komme ingredienserne op i et blenderglas. Så får du en glattere og fin guacamole.
Smag til med salt, peber, citronsaft og chili.
Lad guacamolen trække i 30 minutter på køl.
Prøv denne skønne avocadosalatServere guacamolen til nachos
og
chili con carne
relaterede artikler:

