h
De her sunde og lækre gulerodsboller er meget nemme at bage.
Bollerne kan nydes i madpakken, til morgenmaden, til eftermiddagskaffen eller som tilbehør til aftensmaden.
Måske vil du også synes godt om boller med fennikel
og æbleboller
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 1 time og 35 minutter
Serveringer: 15 boller
Ingredienser:
5½ dl lunken vand
50 g gær
½ tsk salt
2 spsk olie
250 g groftrevne gulerødder
1½ dl solsikkekerner
600-800 g hvedemel
æg til pensling
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen i et par minutter.
Lad dejen hæve tildækket med et viskestykke i en time.
Form til 15 boller og lad bollerne efterhæve i 20 minutter.
Pensl dem med æg og bag dem ved 200 grader i cirka 10 minutter.
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

