Gulerodskage med limefrosting

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Ingredienser



klassisk gulerodskage med limefrosting er så lækkert. Og frostingen smager så skønt at vi kom til at spise lidt af den.

Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 40 min
Serveringer: en form (6 – 8 pers)



klassisk gulerodskage med limefrosting er så lækkert. Og frostingen smager så skønt at vi kom til at spise lidt af den.

Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 40 min
Serveringer: en form (6 – 8 pers)

Ingredienser


300 g gulerødder
250 g sukker
250 g blødt smør
4 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
Limefrosting:
2 pk flødeost naturel cirka 400 g
saft og skal fra 2 lime
150 g flormelis

Fremgangsmåde

Riv gulerødderne groft.
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør sukker og smør sammen i en skål.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål og sigt det i æggemassen.
Vend gulerødderne i.
Hæld dejen I en smurt form og bag kagen i 40 minutter.
Tjek om kagen er færdigbagt efter 30 minutter. Det afhænger af din ovn hvornår kagen er færdigbagt.
Stik en smørkniv i midten af kagen. Hvis der hænger fugtig dej på spidsen af kniven så skal kagen en tur I ovnen igen.
Lad kagen køle af i formen.
Rør ingredienserne til frostingen sammen i en skål og rør godt til du har en ensartet masse.
Kom frostingen over kagen.

Velbekommen


Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *