Ingredienser
klassisk gulerodskage med limefrosting er så lækkert. Og frostingen smager så skønt, at vi kom til at spise lidt af den.
Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 40 min
Serveringer: en form (6 – 8 pers)
Se også:
Opskrift på lækre Squash muffins
Ingredienser
300 g gulerødder
250 g sukker
250 g blødt smør
4 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
Limefrosting:
2 pk flødeost naturel cirka 400 g
saft og skal fra 2 lime
150 g flormelis
Fremgangsmåde
Riv gulerødderne groft.
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør sukker og smør sammen i en skål.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål og sigt det i æggemassen.
Vend gulerødderne i.
Hæld dejen I en smurt form og bag kagen i 40 minutter.
Tjek om kagen er færdigbagt efter 30 minutter. Det afhænger af din ovn hvornår kagen er færdigbagt.
Stik en smørkniv i midten af kagen. Hvis der hænger fugtig dej på spidsen af kniven så skal kagen en tur I ovnen igen.
Lad kagen køle af i formen.
Rør ingredienserne til frostingen sammen i en skål og rør godt til du har en ensartet masse.
Kom frostingen over kagen.
Velbekommen
relaterede artikler:

