Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød Ovnretter

Gullash i stegeso

Det er en rigtig god ide at lave Gullash i stegeso. Oksekødet bliver virkelig mørt og sovsen får masser af smag af den lange stegetid.
Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 4 timer
Serveringer: 5 personer

Ingredienser:
6 gulerødder (små)
3 peberfrugter
2 løg
3 fed hvidløg
800 g oksekød i tern
120 g tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
6 dl oksebouillon
½ l vand
3 laurbærblade
paprika, salt og peber
tilbehør: ris eller kartoffelmos

Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker.
Fjern kernerne og det hvide hinder fra peberfrugterne og skær dem i tern.
Rens løgene og skær dem i tynde skiver.
Hak hvidløget fint.
Kom alle ingredienserne op i en stegeso.
Skær kødet i tern.
Kom kødet op i stegesoen.
Bland hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon, vand, paprika salt og peber.
Hæld sovsen i stegesoen og tilsæt laurbærbladene.
Læg låget på og tænd ovnen på 125 grader.
Lad retten hygge sig i 4 timer.

Tip: Serverer med f.x med ris eller kartoffelmos

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *