Categories
HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

Hakkebøffer med krydderurter

 

Et godt alternativt til almindelige hakkebøffer.

Forberedelsestid: 10 min Madlavningstid: 20 min Serveringer: 4 personer

Ingredienser

 

  • 500 g hakket oksekød
    2 løg (små)
    1 bdt persille
    1 bdt purløg
    salt og peber

Fremgangsmåde

 

Riv løgene på et rivejern og dernæst kom det i en skål.

Kom kødet ned i skålen.
Tilsæt hakket persille og purløg i skålen med løg og kød.
Rør det hele sammen til en fars og Form farsen til hakkebøffer og læg dem i et smurt ovnfast fad.

De skal have 20-25  minutter i ovnen ved 200 grader.

Du kan også vælge at stege bøfferne på en pande.

 

Tip: Spis alt fra kartofler eller en lækker salat til.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *