Her har du en oversigt over de 5 grundsmage, og hvilke ingredienser kan du bruge til at smage din mad til
Sødt
Sukker
Sirup
Honning
Marmelade
Tørret frugt
Kokosmælk
Gulerødder
Surt
Citron
Lime
Creme fraiche
Kernemælk
Eddike
Vin
Tomat
Ribs
Salt
Sojasauce
Salt
Oliven
Kapers
Bouillon
Ost
Ansjoser
Bacon
Tang
Bitter
Grape
Kaffe
Mørk chokolade
Appelsinskal
Øl
Kål
Valnødder
Krydderurter
Umami
Svampe
Fisk
Tang
Lagrede oste
Tomater
Sojasauce
Fond
Bouillon
Smag din ret til
Hvis du synes at din ret ikke smager af noget så prøv at tilsætte lidt syre, salt og umami. Det er ikke nok med salt og peber.
Er der en ingrediens vi mangler Så må du meget gerne skrive en kommentarr nederst.
relaterede artikler:

