Vi er startet på at fryse alt slags grøntsagsskræller fx kartoffelskræller, gulerodsskræller, rødbedeskræller, ender fra løg og hvidløg. Du kan også fryse andre skræller.
Vi fylder en pose med grøntsagsskræller, og når der ikke kan være plads i posen laver vi bouillonen.
Fordelen ved at lave sin egen bouillon er, at du formindsker madspild, du spare penge og du ved, hvad der er i din bouillon.
Lav også chips ud af dine skræller
Ingredienser:
Skræller fra grøntsager
Vand til Skrællerne er dækkede
Fremgangsmåde
Kom grønsagerne i en stor gryde.
Hæld vand ved og kog det op. Lad bouillonen koge i en time.
Si skrællerne fra og Kom bouillonvandet tilbage i gryden og kog det yderligere i en time.
Hæld bouillonen i fryseposer og frys det ned.
Tip: du kan også koge vandet ind så du til sidst kun har nogen centimeter i gryden.
Hæld bouillonvandet i isterningebakker.
Tip 2: Kom lidt persillekviste i posen det giver lidt smag til bouillonen.
relaterede artikler:

