Hjemmelavet bounty – opskrift på de klassiske kokosbare

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Hjemmelavet Bounty er super nemt og hurtigt at lave selv.

Og så skal du kun bruge 3 ingredienser, så har du de lækreste bountybare.

Lav evt. en stor portion og frys dem ned til bountyis.

Hvis du er glad for bounty, så skal du prøve denne nemme opskrift på bounty.

Forberedelsestid: 2 min
Madlavningstid: mindst 2 timer

Serveringer:
8 stk
Ingredienser

 

  • 200 g kondenseret mælk
  • 120 g kokosmel (måske lidt mere)150 g mælkechokolade
Fremgangsmåde

 

Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen og rør godt rundt.

Form til små kokosbrød. De skal være faste og nemme at forme, så tilsæt lidt mere kokosmel og kondenseret mælk, så massen kan formes.

Lad dem hvile i køleskabet i 2-3 timer.

Smelt dernæst mælkechokoladen og smør det på kokosbarene.

Lad kokosbarene stivne.

De smager virkelig godt med en god kop kaffe.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *