Så har vi lavet hjemmelavet ketchup og det smager super godt.
De fleste danskere er splittet, når det gælder, hvilke købeketchup er den bedste.
En del foretrækker Heinz og andre Beauvais.
Vi foretrækker at lave den selv, men hvis vi skulle købe en ketchup, så er det heinz, der har vundet vores hjerte. Ketchuppen smager sødt og syrligt da der er tilsat lidt eddike i ketchuppen.
Vi har fundet ud af, hvor let det er, at lave sin egen ketchup, og opskriften her, giver de andre slags ketchup kamp til stregen.
Forberedelsestid: 5 min | Madlavningstid: 60 min |
Serveringer: 7 dl |
Ingredienser
2 små løg, i tern 2 fed hvidløg, knuste 50 g rørsukker 2 spsk brun farin ½ dl æbleeddike 1 knsp stødt nellike 1 tsk salt peber |
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en gryde og kog det op.
|
Tip: kom evt. ½ peberfrugt, 1 stilk bladselleri, kanel eller karry i ketchuppen.
relaterede artikler:

