Categories
fjerkræ Ovnretter TILBEHØR

hjemmelavet kyllingenuggets – stægt i ovn

hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn

Du kan nemt lave dine egne hjemmelavet kyllingenuggets i ovn og så ved du hvad der er i. Her er den bedste opskrift på hjemmelavet kyllingenuggets i ovn.
Forb. tid5 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid37 min
Antal: 12 nuggets

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • lidt grahamsmel
  • 2 æg
  • lidt mælk
  • rasp
  • 1 tsk paprika
  • salt

Sådan gør du

  • Skær fedt fra kyllingebrysterne.
  • Skær kyllingebrysterne på langs og dernæst skære du den anden vej 3 gange så du har 6 stykker.
  • Find 3 dybe tallerkner frem.
  • Kom lidt grahamsmel i den første tallerken.
  • Kom æg og lidt mælk i den anden tallerken og pisk blandingen med en gaffel.
  • Bland rasp, paprika og salt i den sidste tallerken.
  • Nu skal du dobbeltpanere kyllingekødet.
  • Vend først i grahamsmel dernæst i sammenpisket æg og mælk, så i rasp, tilbage i æggene og til sidst endnu en gang i raspen.
  • Kom dine kyllingenuggets på en bageplade med bagepapir.
  • Dryp lidt med olivenolie og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.
  • Vend dem efter 15 minutter og drypper den anden side med olivenolie.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *