Hjemmelavet blød nougat er vi vilde med især lige i øjeblikket, og det er faktisk ikke ret svært at lave selv.
Hvis du selv vælger at lave din egen blød nougat, kan du selv bestemme, hvilke chokolade der skal i.
Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
15 Serveringer:
300 gram
Ingredienser:
100 g hasselnødder
50 g flormelis
100 g lys chokolade
75 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne i ovnen ved 150 grader varmluft i 15 minutter eller til hasselnøddeskallerne revner.
Hasselnødderne må ikke tage farve eller blive mørk.
Tag hasselnødderne ud og kom dem i et rent viskestykke som lukkes omkring nødderne og gnides grundigt så skallerne ryger af.
Smid skallerne ud og blend nødderne godt til det bliver en cremet hasselnøddesmør. Det tager lidt tid.
Blend flormelis i.
Smelt chokoladen og blend ligeledes chokoladen i.
Blend til du har en ensartet masse.
Kom bagepapir i en lille form.
hæld nougatmassen og lad det køle af.
tip: tag nougat ud af køleskabet 30 minutter før brug
relaterede artikler:

