Categories
HØJTIDER TILBEHØR

hjemmelavet rødkål opskrift på klassisk rødkål


Dette er en klassisk opskrift på hjemmelavet rødkål til julemiddagen.

Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 1 time
Serveringer: 5 personer

Ingredienser

1 kg fintsnittet rødkål
4 spsk smør eller andefedt
1 dl sukker
1 dl æbleeddike
1 kanelstang (kan udelades)
1 tsk salt
4 laurbærblade


Fremgangsmåde

Svits rødkålen i andefedtet i den største gryde
Tilsæt alle ingredienserne og lad rødkålen simre i en time under låg.
Smag til og servere rødkålen varm.

Prøv også disse opskrifter:
juleand
brunede kartofler i ovn
rødkålssalat med grønkål


Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *