Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Hjemmelavet vaniljeis – cremet og lækker


Denne vaniljeis er virkelig lækker og nem at lave.

Hel klassisk vaniljeis
Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 3 timer
Serveringer 4 personer

Ingredienser

½ l piskefløde
4 æggeblommer
50 g sukker
4 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer med sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Kom evt. en smule citronsaft i massen.
Pisk fløden til skum og vend flødeskummet i æggemassen.
Hvis du bruger en ismaskine kommer du fløden i ismaskinen sammen med æggemassen.
Frys vaniljeisen i 3 timer. Husk at røre hver time i isen.


servere evt. denne chokoladekage til
eller
den bedste brownie

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *