Skøn hjemmelavet hønsesalat til en let aftensmad. Spis den på ristet rugbrød med grønt til eller kom den i sandwich.
Hønsesalaten kan også serveres til jule og påskefrokosten.
Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
500 g kogt hønse eller kyllingebryst
1 dåse snittede asparges
1 lille dåse ananas i tern
dressing:
400 g selvvalgt surmælksprodukt f.x skyr, græsk yoghurt, kvark eller ymer
100 g mayonnaise
salt, peber og citronsaft efter smag
1 tsk sukker
1 tsk dijonsennep efter behag
3 tsk mild karry
pynt: cherrytomater, purløg eller karse
Fremgangsmåde
Rør dressingen sammen og skær kødet i små tern.
Rør karry ananas og asparges i.
Kom kødet i og bland det hele sammen.
tip: kan bruges dagen efter til pålæg.
relaterede artikler:

