hønsesalat med asparges og ananas

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

Skøn hjemmelavet hønsesalat til  en let aftensmad. Spis den på ristet rugbrød med grønt til eller kom den i sandwich.

Hønsesalaten kan også serveres til jule og påskefrokosten.

 

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

 

500 g kogt hønse eller kyllingebryst
1 dåse snittede asparges

1 lille dåse ananas i tern

dressing:

400 g selvvalgt surmælksprodukt f.x skyr, græsk yoghurt, kvark eller ymer

100 g mayonnaise

salt, peber og citronsaft efter smag

1 tsk sukker

1 tsk dijonsennep efter behag

3 tsk mild karry

 

pynt: cherrytomater, purløg eller karse

 

Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og skær kødet i små tern.

Rør karry ananas og asparges i.

Kom kødet i og bland det hele sammen.

 

tip: kan bruges dagen efter til pålæg.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *