Hurtig nudelret med kylling og spidskål - klar på 20 minutter
Nudler med kylling og spidskål er både en sund og en lækker ret. Vi laver ofte denne ret da den kan laves på 20 minutter, og så kan man bruge de grønsagerman har.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 450 g kyllingebryst
- 1 lille spidskål
- 3 gulerødder
- 3 fed hvidløg
- lidt revet ingefær
- 1 dl soja
- 3 dl hønsebouillon
- ½ lime
- salt og peber
- 250 g ægnudler
- 1 bundt forårsløg
Sådan gør du
- Skær kyllingebrysterne i små tern.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
- Hak spidskålen og hvidløg fint.
- Varm en stor gryde eller wok op ved høj varme, og brun kødet.
- Tilsæt grøntsagerne, hvidløg og ingefær i gryden.
- Rør rundt og lad det svitse med i 1 minuts tid.
- Tilsæt hønsebouillon og soja.
- Pres saften af ½ lime ved.
- Læg låg på og lad retten simre i 10 minutter.
- Kog ægnudlerne i cirka 4-5 minutter.
- Kom nudlerne over til kylling og grøntsager.
- Smag til med salt og peber.
- Pynt med forårsløg.
Noter
Prøv også: Denne lækre nudelret med oksekød, karry og kokosmælk
relaterede artikler:
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Porretærte med butterdej
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

