Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

Hurtig nudelret med kylling og spidskål – klar på 20 minutter

20 minutter så er aftensmaden klar. Nuddelretten er både sund og smagfuld.

Hurtig nudelret med kylling og spidskål - klar på 20 minutter

Nudler med kylling og spidskål er både en sund og en lækker ret. Vi laver ofte denne ret da den kan laves på 20 minutter, og så kan man bruge de grønsagerman har.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid22 min
Køkken: asiatisk
Keyword: spidskål
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 lille spidskål
  • 3 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • lidt revet ingefær
  • 1 dl soja
  • 3 dl hønsebouillon
  • ½ lime
  • salt og peber
  • 250 g ægnudler
  • 1 bundt forårsløg

Sådan gør du

  • Skær kyllingebrysterne i små tern.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
  • Hak spidskålen og hvidløg fint.
  • Varm en stor gryde eller wok op ved høj varme, og brun kødet.
  • Tilsæt grøntsagerne, hvidløg og ingefær i gryden.
  • Rør rundt og lad det svitse med i 1 minuts tid.
  • Tilsæt hønsebouillon og soja.
  • Pres saften af ½ lime ved.
  • Læg låg på og lad retten simre i 10 minutter.
  • Kog ægnudlerne i cirka 4-5 minutter.
  • Kom nudlerne over til kylling og grøntsager.
  • Smag til med salt og peber.
  • Pynt med forårsløg.

Noter

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *