Varm dig med denne vidunderlige gløgg. Denne gløgg smager lidt friskere end den klassiske røde gløgg.
Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
50 min Serveringer:
8 glas
Ingredienser:
saften fra 2 appelsiner eller 3 dl appelsinsaft
3 citroner, friskpresset
1 l æblejuice
6 tynde skiver frisk ingefær
6 stjerneanis
1 dl rørsukker
2 kanelstænger eller stødt kanel
lidt kardemomme
2 tsk vanilje
Ingrediens 2
Fremgangsmåde
Kog æblejuice, appelsinjuice, citronsaft krydderier og sukker sammen i en gryde. Lad det simre i 30 minutter.
Lad gløggen trække i køleskabet minimum et døgn.
Tag gløggen ud af køleskabet og si gløggen.
hæld gløggen i i en flaske.
Serveres varmt.
tip: beregn 2 dl til hvert glas.
relaterede artikler:

