hvordan steger vi spejlæg når vi ikke kan se

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Det er lidt bøvlet at  vende et spejlæg på panden når synet svigter.

Vi vil da også gerne kunne nyde et spejlæg en gang imellem  som alle andre, og derfor fandt vi på at forsøge at lave spejlæg i ovnen. Ja du læste rigtig i ovnen. og nu tænker du måske:  kan det overhovedet lade sig gøre? Test det og smid en kommentar nederst med din mening.

Vi er i hvert fald begejstrede.

 

Forberedelses tid:
1 min
Madlavnings tid:
7 min Serveringer:
1 personer

Ingredienser:

et æg

salt og peber

et stykke bagepapir og en bageplade

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Beklæd bagepladen med bagepapir.

Slå ægget ud på bagepapiret og krydder med salt og peber.

Efter 7 minutter så har du et spejlæg.

 

tip: kom spejlægget evt. i din burger eller på et  stykke ristet rugbrød.

 

du kan også vælge at lave en lækker toast med æg og bacon:  http://madsynet.dk/toast-med-aeg-og-bacon/

Facebook
Facebook

4 tanker om “hvordan steger vi spejlæg når vi ikke kan se”

  1. Genialt! 🙂

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Mange tak

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  2. Har ikke selv problemer med at vende dem på panden, men super at I prøvede en alternativ metode! Tak for god inspiration og lækre opskrifter. 😀
    Ps. Her er en opskrift jeg fandt, hvis man skulle ha’ lyst til at prøve at lave spejlæg i mikroovnen. 😉 Har ikke selv prøvet den endnu, men det kunne da være man skulle forsøge:

    Spejlæg i mikroovnen
    Æg kan også spejles i mikroovnen. Smør en passende skål med olie eller smør, slå ægget ud i skålen, prik et par steder i æggeblommen med en kødnål eller en lille spids kniv. Giv ægget 15-20 sekunder (prøv dig frem).

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Kathrine
      Tak for din kommentar og skønt at du kan bruge opskriften som inspiration.
      Mange tak.

      Mvh Mohammed fra madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *