hyldeblomstsaft

No votes yet.
Please wait...


Så er det tid til at lave hyldeblomstsaft. Vi har fået nyplukket hyldeblomstskærme fra et familiemedlem.
Vores opskrift på hyldeblomstsaft er meget enkel.

Vi kan rigtig godt lide enkelhed  i madlavningen og at man kan finde lækre smage ved at kæle lidt for ingredienserne og have  en smule kendskab til hvad der smager dejligt sammen.


Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 4  dage
Serveringer: 1,75 l

Ingredienser


20 hyldeblomsskærme
evt. 75 g citronsyre (kan faktisk undlades)
saften af 3 citroner
500 g sukker
500 g farin
1 l kogende vand
1 tsk atamon

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne op i en skål undtagen atamon og vand.
Hæld det kogende vand over saften.
Tilsæt 1 tsk atamon og lad saften trække under låg i køleskabet i 4 dage.
Si saften og drik og nyd.

prøv også:
jordbærsaft

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *