Så er det tid til at lave hyldeblomstsaft. Vi har fået nyplukket hyldeblomstskærme fra et familiemedlem.
Vores opskrift på hyldeblomstsaft er meget enkel.
Vi kan rigtig godt lide enkelhed i madlavningen og at man kan finde lækre smage ved at kæle lidt for ingredienserne og have en smule kendskab til hvad der smager dejligt sammen.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 4 dage
Serveringer: 1,75 l
Ingredienser
20 hyldeblomsskærme
evt. 75 g citronsyre (kan faktisk undlades)
saften af 3 citroner
500 g sukker
500 g farin
1 l kogende vand
1 tsk atamon
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne op i en skål undtagen atamon og vand.
Hæld det kogende vand over saften.
Tilsæt 1 tsk atamon og lad saften trække under låg i køleskabet i 4 dage.
Si saften og drik og nyd.
prøv også:
jordbærsaft
relaterede artikler:

