indisk gryderet

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Super lækker gryderet, som er nem at tilberede, og er inspireret af det indiske madunivers, som vi holder så meget af.

Forberedelsestid: 5 min Madlavningstid: 30 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser

500 g kyllingebryster i tern
1 tsk revet ingefær

3 fed presset hvidløg

saften fra ½ citron

1 tsk gurkemeje

1 tsk spidskommen

  • 1 tsk stødt koriander
    1 tsk chilipulver
    1 tsk garam masala
  • 2 tomater
    2 peberfrugter i tern
    evt. 1 dåse kigærter drænet for vand
    2 dl yoghurt naturel

Fremgangsmåde


Svits hvidløg og krydderier i et par minutter.
Tilsæt kødet og citronsaften og lad det hele steg i 2 minutter.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med kigærter og peberfrugter.
Lad retten simre ved svag varme i et kvarter.
Til sidst røre du yoghurten i gryden.
Lad retten simre yderligere i 5 minutter inden servering.
Spis ris eller naanbrød til.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *