Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

indisk gryderet


Super lækker gryderet, som er nem at tilberede, og er inspireret af det indiske madunivers, som vi holder så meget af.

Forberedelsestid: 5 min Madlavningstid: 30 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser

500 g kyllingebryster i tern
1 tsk revet ingefær

3 fed presset hvidløg

saften fra ½ citron

1 tsk gurkemeje

1 tsk spidskommen

  • 1 tsk stødt koriander
    1 tsk chilipulver
    1 tsk garam masala
  • 2 tomater
    2 peberfrugter i tern
    evt. 1 dåse kigærter drænet for vand
    2 dl yoghurt naturel

Fremgangsmåde


Svits hvidløg og krydderier i et par minutter.
Tilsæt kødet og citronsaften og lad det hele steg i 2 minutter.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med kigærter og peberfrugter.
Lad retten simre ved svag varme i et kvarter.
Til sidst røre du yoghurten i gryden.
Lad retten simre yderligere i 5 minutter inden servering.
Spis ris eller naanbrød til.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *