italienske fiskefrikadeller

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Frisk basilikum og soltørret tomater giver fiskefrikadellerne en smag af italiensk varme og man drømmer sig til Italien.

Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 bdt basilikum
100 g soltørret tomater

1 fed hvidløg

500 g fiskefars

olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

Hak basilikum og soltørret tomater.

Pil hvidløget, og pres eller hak det fint.

Rør ingredienserne i fiskefarsen.

Form farsen til fiskefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme eller i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

 

servere evt. ovnkartofler til en grøn salat.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *