Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

jordbærkoldskål


Her får du vores bedste opskrift på jordbærkoldskål.


Snart er det sommer, og ingen sommer uden jordbærkolskål. er du enig?


Forberedelsestid: 2 min
Madlavnings tid: 10 min

Serveringer: 6 personer
Ingredienser:
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
3 tsk vaniljesukker
1 liter  kernemælk
citronsaft efter smag
500 g jordbær
Fremgangsmåde
Pisk æg, vaniljesukker og sukker sammen til en luftig masse.
Tilsæt langsomt kernemælken.
Blend halvdelen af jordbærrene og kom dem i koldskålen.
Top din koldskål med resten af jordbærrene skåret i mindre stykker.

 


Tip: andre bær kan også bruges.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *