jordbærkoldskål

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Her får du vores bedste opskrift på jordbærkoldskål.


Snart er det sommer, og ingen sommer uden jordbærkolskål. er du enig?


Forberedelsestid: 2 min
Madlavnings tid: 10 min

Serveringer: 6 personer
Ingredienser:
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
3 tsk vaniljesukker
1 liter  kernemælk
citronsaft efter smag
500 g jordbær
Fremgangsmåde
Pisk æg, vaniljesukker og sukker sammen til en luftig masse.
Tilsæt langsomt kernemælken.
Blend halvdelen af jordbærrene og kom dem i koldskålen.
Top din koldskål med resten af jordbærrene skåret i mindre stykker.

 


Tip: andre bær kan også bruges.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *