kalkun med rosmarin og tranebær

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Kalkunkød har det med at blive tørt under tilberedningen. Krydder det lidt med friske krydderurter, så plejer det at hjælpe. Lidt rosmarin gør underværker.

Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 15 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:

600 g kalkunbryst
1 spsk friskhakket rosmarin
1 spsk limesaft
1 spsk olie
salt og peber
2 dl vand
2 dl tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
2 tsk sukker

tilbehør: kartofler og en lækker salat. Find inspiration her

Fremgangsmåde

Læg kalkunbrystet i en bradepande.
Krydder med rosmarin, limesaft salt og peber og dryp olie over.
Stil fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Kog vand og bouillon og tilsæt sukker og tranebær.
Tag fadet ud af ovnen og hæld gryden med bouillon over kødet.
Steg videre i 70 minutter ved 160 grader.
Lad kødet hvile tildækket med sølvpapir i 15 minutter.

Måske kan denne opskrift interessere dig:
kalkun og grønsager i sur-sød sovs

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *