Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

kalkun og grønsager i sur-sødsovs



Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 5 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
600 g kalkunbryst
2 gulerødder
2 rødløg
1 porre
1 broccoli
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
½ rød eller 1 grøn chili
sauce:

3 dl eddike

½ dl koldt vand

250 g sukker

1 tsk salt

200 g tomatpuré

½ dl citronsaft

evt. maizena

pynt med purløg

 

Fremgangsmåde

Skær kalkunbrystet i strimler.
Rens grønsagerne og skær dem i strimler.
Brun kødet i en gryde og lad det brune i 2 minutter.
Tilsæt grønsagerne ned til kalkunkødet og lad det stege med i 3-4 minutter.
Saucen:

Bland alle ingredienser sammen og kog saucen op i en lille gryde.
Er saucen for tynd, kan den eventuelt. jævnes med en anelse maizenamel udrørt i koldt vand.
Pynt ved servering med finthakket purløg.

 
Serveres med ris samt groft brød.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *