kalkun stegt som vildt
kalkunbryst pakket ind i bacon, tilberedt i en flødesovs. hvordan lyder det? Det får i hvert fald vores maver til at rumle
Antal: 4
Ingredienser
- 700 g kalkunbryst
- 5 knuste enebær
- 4-7 skiver bacon
- godt med salt og peber
- 10 g smør
- 2 skalotteløg
- 50 g soltørret tranebær
- 2 dl bouillon eller vand
- 2 dl fløde
Sådan gør du
- Gnid kalkunbrystet med salt og peber.
- Læg baconskiverne omkring kalkunbrystet og hold dem fast med bormulsgarneller kødsnore.
- Brun kødet på begge sider i en gryde.
- Tilsæt hakket skalotteløg og tranebær.
- Hæld vand og fløde i gryden.
- Læg låg på og lad det simre 40 til 45 minutter afhængigt af brystets tykkelse.
- Tag kødet op og pak det ind i stanniol.
- Pisk saucen godt og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
- Servere ris til og en lækker tranebærkompot.
- velbekomme
- denne opskrift er også lækker: kalkun i sur-sød-sovs
relaterede artikler:
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Pastaret med oksekød, grøntsager og en tomat/flødesovs

