Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

kanelsnegle


Her får du opskriften på de bedste kanelsnegle, du har smagt.
De er luftige, lækre, snaskede og med en virkelig god glasur.
Der findes utallige mange opskrifter  på kanelsnegle, men de her snegle mener vi, at det er de bedste snegle vi har smagt.
Som bonusinfo kan sneglene fryses ned.

Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 2 timer

Serveringer: 12 stk

Ingredienser

 


300 g hvedemel


100 g smør


50 g gær


1 spsk sukker


½ tsk salt


1 dl mælk


1 æg


fyld:


130 g smør


100 g brun farin


1 spsk kanel


glasur:


100 g flormelis


vand

Fremgangsmåde


Lun mælken og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen bliver ensartet.
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse.
Del dejen i 2 dele og rul dem til 2 firkanter og dernæst fordel fyldet ovenpå.
Drys med kanel.
Rul de to dele til 2 pølser og skær hvert pølse i cirka 6 dele.
Sæt kanelsneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade.
Forvarm ovnen ved 220 grader.
Lad sneglene efterhæve i 20 minutter.
Pensl sneglene med et sammenpisket æg.
Bag dem i 8-10 minutter ved 220 grader varmluft.
Lad kanelsneglene køle af.
Pynt med glasur.

 

 


ette kanelbrød er virkelig god

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *