En gryderet med smag af karry, kokos, grøntsager og krydderier.
Vi elsker gryderetter pga de passer bare sig selv, og man får en god smagsoplevelse.
Denne gryderet er fyldt med smag, så man lægger ikke mærke til, at der ikke er kød i retten.
Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 20 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
400 g sødekartofler
1 rødløg
olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
2 spsk karrypasta
1 grøntsagsbouillon plus 2 dl vand
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
et stykke ingefær (20 g)
1 rød chili
½ citron
200 g frisk spinat
salt og peber
Fremgangsmåde
Hak rødløg, hvidløg, og ingefær fint.
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i store tern.
Svits sødekartoflerne i olie i et par minutter.
Kom løg, hvidløg og ingefær i gryden og lad det svitse i 1 min.
Tilsæt dåsen med hakkede tomater, karrypasta, bouillonterningen plus 2 dl vand og kikærterne i gryden.
Lad gryderetten simre til kartoflerne er møre.
Hæld kokosmælken i.
Kom spinatblade i retten.
Smag til med salt og citron.
Servere retten med ris.
prøv også denne smagfulde karrysuppe
relaterede artikler:


Denne ret er SÅ GOD….
I stedet for spinat og ris, putter jeg strimlet/skåret spidskål i gryden, før servering
💚💚💚
Hej Hanna
Sikke en god ide med strimlet spidskål. Det skal helt sikkert prøves.