Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen
Virkelig god karrysalat med bl.a finthakket æble, æg cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.
Antal: 10 personer
Ingredienser
- 2 æg
- et glas cornichoner
- 1 løg (lille)
- 1 æble
- 1½ dl mayonnaise
- 3 dl cremefraiche
- ½ bdt purløg kan udelades
- 4 tsk karry
- evt lidt gurkemeje (For at gøre salaten mere gul)
Sådan gør du
- Kog æggene og lad dem køle lidt af.
- Hak cornichoner, løg og æble fint. Hvis du laver karrysalaten dagen i forvejen, kan du evt. vente med at hakke æblerne før serveringen og komme dem i. Salaten vil holde sig frisk i længere tid.
- Pil æggene og hak dem fint.
- Bland de hakkede ingredienser sammen med mayonnaise, cremefraiche og evt. hakket purløg.
- Smag til med salt og peber.
relaterede artikler:
madplan uge 12
Sprødstegt bacon på et miinut - bacon i mikroovnen
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Nem laksemousse - en lækker forret
Sådan damper du dine gulerødder
påskeæg med marcipan og appelsin
Kisir - tyrkisk bulgursalat
Sunde og sprøde æblechips

