Karrysalat med æble – oplagt valg til påskemiddagen

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen

Virkelig god karrysalat med bl.a finthakket æble, æg cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 2 æg
  • et glas cornichoner
  • 1 løg (lille)
  • 1 æble
  • dl mayonnaise
  • 3 dl cremefraiche
  • ½ bdt purløg kan udelades
  • 4 tsk karry
  • evt lidt gurkemeje (For at gøre salaten mere gul)

Sådan gør du

  • Kog æggene og lad dem køle lidt af.
  • Hak cornichoner, løg og æble fint. Hvis du laver karrysalaten dagen i forvejen, kan du evt. vente med at hakke æblerne før serveringen og komme dem i. Salaten vil holde sig frisk i længere tid.
  • Pil æggene og hak dem fint.
  • Bland de hakkede ingredienser sammen med mayonnaise, cremefraiche og evt. hakket purløg.
  • Smag til med salt og peber.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *