Kartoffelbåde med hvidløg og timian

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kartoffelbåde med hvidløg og timian

Hjemmelavet kartoffelbåde er nemme at lave, og vi har anvendt små kartofler med skræl. Kartofler passer godt til bøffer og ledsaget af en lækker salat.
Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g små kartofler med skræl
  • 4 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk tørret timian
  • groft salt

Sådan gør du

  • Vask de små kartofler og dub dem tørre med et viskestykke.
  • Skær kartoflerne i kvarte.
  • Kom kartoffelbådene i en frysepose og tilsæt presset hvidløg, olivenolie, timian og salt. Ryst posen godt så krydderierne bliver fordelt på kartoflerne.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel kartoffelbådene på bagepladen.
  • Bag kartoflerne midt i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter.
  • Stik i dem for at finde ud af, om kartoflerne er færdige.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *