Kartoffelsalat med skyr

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

Kartoffelsalaten har fået et sundt twist af skyr.
De friske krydderurter giver et frisk pift, der klæder kartoffelsalaten.


Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer: 3 personer
Ingredienser:
800 g kartofler
1 bdt purløg
evt. 1 bdt persille
400 g skyr

1 tsk dijonsennep

eller efter smag
1 spsk mild karry
salt og peber

 

Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde.
Hæld vand i gryden til kartoflerne er dækket.
Tilsæt lidt salt.
Bring gryden i kog og kog kartoflerne i cirka 10-15 minutter (afhængig af størrelse).
Kartoflerne skal være møre men stadig faste.
Hæld vandet fra de kogte kartofler og lad dem køle af.
Skyl purløg og persille og lad det dryppe af.
Hak purløg og persille fint.
Bland det sammen med skyr, sennep og karry.
Smag til med salt og peber og evt. mere karry og dijonsennep.
Skær kartoflerne i mundrette stykker og bland dem i dressingen.
Tip: servere kartoffelsalaten til alt fra frikadeller, kylling, lam, pølser, grillmad, eller hvad nu du har lyst til.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *