Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

Kødsovs med hakket kylling

Kødsovs med hakket kylling

Her får du en opskrift på en nem kødsovs der smager super dejligt.
Forb. tid15 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid47 min
Keyword: kylling
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 stængler bladselleri
  • 4 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse vand
  • 1 terning bouillon
  • 140 g tomatpuré
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 potte basilikum
  • salt og peber
  • 400 g pastapinde eller skruer

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Skær bladselleri og gulerødder i mindre tern.
  • Brun kødet i 3 minutter og tilsæt grøntsagerne.
  • Lad dem svitse med i 2 minutter.
  • Tilsæt de hakkede tomater, fyld dåsen med vand og hæld ved.
  • Tilsæt en bouillonterning og tomatpuré i gryden.
  • Kom sukker og balsamico i gryden.
  • Lad Kødsovsen simre i mindst 30 minutter.
  • Kog pastaen.
  • Kom det færdigkogte pasta i kødsovsen og hæld lidt af pastavandet i kødsovsen.
  • Vend en stor håndfuld basilikumblade i og smag retten godt til med salt og peber.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *