Categories
HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød Ovnretter

Køfte – krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet

Vi anbefaler at du steger dine frikadeller i ovnen. så undgår du at olien sprøjter til alle sider. Her har du en nem opskrift på frikadeller stegt i ovnen.

Køfte - krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet

Almindelige frikadeller smager godt men de her frikadeller smager bare bedre.
Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid37 min
Ret: hovedretter
Keyword: oksekød
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk salt
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 æg
  • 6 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk frisk persille,

Sådan gør du

  • Rør salt i farsen og lad det trække på køl mindst 30 minutter.
  • Kom alle ingredienserne op til kødet og bland det hele godt sammen med hænderne eller med en grydeske.
  • Form farsen til små frikadeller.
  • Smør en bradepande med olie eller smør og læg frikadellerne på bradepanden.
  • Steg frikadellerne ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  • Og så er frikadellerne klar til servering.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *