Køfte - krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet
Almindelige frikadeller smager godt men de her frikadeller smager bare bedre.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 tsk salt
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 æg
- 6 spsk rasp
- 1 tsk paprika
- 1 tsk paprika
- 1 tsk stødt spidskommen
- 2 spsk frisk persille,
Sådan gør du
- Rør salt i farsen og lad det trække på køl mindst 30 minutter.
- Kom alle ingredienserne op til kødet og bland det hele godt sammen med hænderne eller med en grydeske.
- Form farsen til små frikadeller.
- Smør en bradepande med olie eller smør og læg frikadellerne på bradepanden.
- Steg frikadellerne ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
- Og så er frikadellerne klar til servering.
relaterede artikler:
madplan uge 37
Madplan uge 33
Sprødstegt bacon på et miinut - bacon i mikroovnen
Undgå denne fejl når du fryser hakket kød
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Smoothie med avocado, kiwi og æble
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum

